Thorsten Vollmer

Oprichter en gediplomeerd gestaltherapeut

Mijn naam is Thorsten Vollmer, oprichter van- en gestaltherapeut bij Ankisha Gestalt in Voorburg.

Van PhD in Natuurwetenschap naar Gestaltherapeut

Ik begon mijn professionele loopbaan met een PhD in Natuurwetenschap. Na meer dan 20 jaar in de industrie en het wetenschappelijk onderzoek en onderwijs te hebben gewerkt voor verschillende internationale organisaties, heb ik een opleiding tot gestaltherapeut gedaan. Ook ben ik een lucide droom-coach en zelf tevens een actieve lucide dromer sinds vele jaren.

Thorsten

Ruim 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in boeddhistische meditatie en aandacht, bijvoorbeeld Mindfullness Based Stress Reduction (MBSR) en 5 jaar ervaring in gestalttherapie ben ik jouw optimale partner voor trainingen en workshops. Op deze manier kunnen wij samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en leiderschapskwaliteiten werken.

Gestalttherapie

Therapie en coaching

Ankisha Gestalt biedt therapie en coaching gebaseerd op de methode van Gestalttherapie en Boeddhistische aandacht. Dat kan als individuele therapie, zoals bij Gestalttherapie, maar ook in de vorm van een workshop, zoals bij Boeddhistische meditatie.

Ik organiseer regelmatig workshops en retreats

Boeddhistische meditatie